Als Gent naast de deur lag dan zou ik hier wel eens willen gaan kijken.
We zijn op zoek naar een goed draagdoek om onze (ondertussen al grotere) kindjes comfortabel mee te kunnen dragen.
We hebben twee tricot slens in huis, maar daar zijn ons prutsen ondertussen nogal zwaar/groot voor.

Klaas heeft zo af en toe wel eens een lastig dagje. Vandaag was er zo eentje. *Zucht*
Een “snelle” draagdoek zou dan wel eens uitkomst kunnen bieden.  Hij bombardeert me soms tot hulpstuk van zijn noden en behoeften. Met andere woorden; pakken, pakken, pakken. Samen op de mat, of samen door het huis maar dan hebt ge dus geen handen meer vrij om iets te doen hé! Bijgevolg ben ik aan ’t einde van zo’n dag helemaal opgedraaid.

Klaas op de rug zwieren zou handig zijn om toch net dat ietsje meer te kunnen doen.
Soit, naar Gent ga ik niet dus heb ik het internet alvast aangesproken.
Ons -maar vooral mijn oog- viel op de BB sling. Snel en efficiënt. Morgen eens horen of ze dat ding voorradig hebben in onze ‘geboortelijstwinkel’. We hebben daar nog een flinke bon van liggen.