Wat vorig jaar begon bij het maken van “stoofvlees met dobbele palm” door TomP evolueerde naar “goulash” door mijn ventje om een staartje te krijgen bij Marijn die “chili con carne” zal maken.

Dat die twee eerste heren de kunst van het koken beheren, zoveel was duidelijk. Of ook Marijn dat kan, dat valt af te wachten. Morgen is ’t namelijk zijnen toer!! En curieus dat we allen zijn. šŸ˜‰
Meneer Willems is (of was tot voor kort) leek in het kookgebeuren.
Hij had er een moeder voor, later een schoonmoeder en ondertussen een versgetrouwde vrouw.

Wij vonden het echter tijd dat hij een kookpot eens langs binnen leerde kennen (en niet enkel om hem leeg te scheppen). Er werd dus geoefend ten huize Willems-Heylen. Meer zelfs! Er werden proefpersonen aangevoerd. Zij hebben het overleefd dus wij zullen dat morgen ook hoop ik. šŸ˜‰
Hahaaa… span-nend!