Ik heb vanavond nog eens alle heiligen uit den hemel gevloekt.
Wie mij wat beter kent, weet dat ik een kei ben in lang en veelvuldig vloeken… Ik ben daar niet trots op, maar het lucht op! AllĂ©, dat maak ik mezelf dan wijs natuurlijk.

Reden van het gevloek? Ik was echt ongelofelijk hard vergeten dat het morgen -donderdag 1 mei- ne “zondag” is en de winkels gesloten zijn.

Daar ging mijn plan om morgenvroeg groentjes te kopen en patatten, om met Klaas nieuwe bobuxjes te gaan kopen, om naar de apotheker te gaan om het voorschrift van de homeopaat om te wisselen in in te nemen goed.

En wanneer doet manlief me er aan denken? Juist ja, om half zeven. Oh! Foute boel!!
Hoe kan ik nu in godsnaam vergeten dat de winkels niet open zijn morgen?!

Gelukkig hebben we nog een goeie voorraad vleesjes in de diepvries zitten, evenals brood, staat er nog 6 kilo rijst op de voorraadplank, 5 kilo spaghetti, is er nog appelmoes met hopen, zoetzure saus is er nog, vol-au-vent,… Kortom, we zullen niet verhongeren!!

Alleen die winkelplannen zal ik nog efkes moeten uitstellen.
Miljaar ja!