Het schoonste kind van West-Europa! Voor ons toch. 😉
Blijgezind en al wat ge wilt. Maar sinds kort zit er een kink in de kabel. Meer bepaald een kink in de nachtkabel.

Na twee weken word ik er zowaar een beetje moe van.
Onze Mitte confitte hangt het zwijn uit ’s nachts!

Er zijn voorlopig twee scenario’s.
1. Ze wordt wakker rond een uur of vier. Ligt te frazelen, te gillen en uiteindelijk te huilen. Ze is moeilijk stil te houden/krijgen. Ze wil geen borst, geen tutje,…  Na een uur tot anderhalf uur wint moeder uiteindelijk het nachtelijke gevecht.

2. Ze wordt wakker rond half zes, zes uur en doet weer moeite om in slaap te vallen tegen dat moeder uit haar bed kan.

Dat hebben wij nu nog met geen één kind meegemaakt! Man, ik word al moe als ik het typ. Mijn bed, mijn goei bed wil ik. Zo zonder een huishouden of andere kinderen die roepen.

Dus Mitte Adriaenssen, laat uw moeder slapen! Ze heeft een ochtendhumeur ondertussen en dat is nieuw.
Nog efkes en ze heeft ook wallen en wie gaat er dan met jou op stap? Ah ja! Nie-mand.

En ja, op zo’n momenten ben ik er van overtuigd dat het genoeg is geweest. Vier kinderen is welletjes. Want puur hypothetisch… als er een vijfde zou komen, dan zullen die vier anderen mij niet gerust laten!