Ik heb mij overlaatst de collect&go app geĆÆnstalleerd op mijn gsm.
Kei handig! Tenminste als ge een broek aanhebt waar ge dat ding in kunt steken. Met kleedjes en rokken aan slingert het ding meestal ergens rond in huis en dan is het even nuttig als een briefje en een balpen.

Als ge denkt “ah de spaghetti is op” of “dju, da’s ’t laatste waspoeier” of “ai, dat mag ik ni vergeten want mijn kinderen gaan kwaad zijn”,… dan pakt ge uw mobiel beldink en ge klikt de collect&go app open, ge zoekt in het assortiment naar het te bestellen goed en ge zet dat in uw winkellijstje. Gsm uit en volgende keer zet ge er nog eens iets bij.
Als de lijst lang of dringend genoeg is, klikt ge op bestellen en kunt ge uw boodschappen gaan afhalen.

Serieus, dat scheelt mij een paar uur van mijn leven en iets minder grijze haren. Ik sta daar niet op te springen om met mijn vier bloedjes te gaan Colruyten. šŸ˜‰
Ook: gedaan met de helft van het te bestellen waar niet te bestellen wegens “vergeten”.

Ooit win ik nog een prijs voor gemakzuchtige Ʃn efficiƫnte huismoeder!