Trijn is al 6,5 maand oud.

Tijd dus om terug wat orde op zaken te stellen.

– ten eerste: kan dat haarverlies nu eindelijk eens ophouden? Ik kon al minstens 3 Joodse vrouwen van een kunstmatig kapsel voorzien!

– ten tweede: de cyclussen mogen iets voorspelbaarder worden aub. Ik vind dat niet tof, zo onregelmatig… (Sja, fulltime borstvoeding geven, het helpt hier toch niet om de Russen op afstand te houden.)

– ten derde: Ik ben die borstvoedingsbh’s zo kotsbeu! Alsof mijn borsten helemaal slappe thee in builtjes zijn. Leve de goei bh’s. Spijtig dat het geven van bv zo omslachtig wordt met een gewone bh.

– ten vierde: Ik wil graag wat langer slapen ’s nachts.

– ten vijfde: Over de vormen ’s mijnens lichaam ben ik ook niet echt content. Ik zit nog ne kilo of twee boven mijn begingewicht, maar die vormen man! Zó’n vleesheupen en zó’n papbuik! Het lijkt wel of er nog eentje is achtergebleven daar. En diëten is zo eikebah!

– ten zesde: Er wordt getwijfeld over het aantal te verwekken kinderen en daarbij ook over de eventuele inchecktijd. We twijfelen rustig verder, want we geraken het niet eens.

Ik ben eens curieus welke puntjes me over een half jaar nog parten zullen spelen.