Een buikske… best wel rond! Als ik er nu nog met mijn handen op zou rusten en af en toe eens wrijven, dan denken de mensen terstond dat ik vijf maanden zwanger ben.
Een jas passen is hels. Als het vanboven past, dan spant het rond mijn buik en ik kan u verzekeren… dat koopt ge dus beter niet als ge er deftig wilt voorkomen.

Zéér weinig kleding is voorzien op mijn postuur. Als ge grote maten moet passen, moet ge per definitie ook grote borsten hebben en dat is nu niet iets wat ik bezit. Die hebben niet zo’n last van zwaarlijvigheid. Dat maakt dus dat de meeste dingen die op mijn heupen en buik passen, bovenaan véél te groot zijn en dingen die bovenaan passen, daar kan ik me eens inwringen met buik- en heupvet.
Ik ben in mijn leven nog nooit zo uit proportie geweest als nu
Pakt dat ik wel een oorlog kan overleven op mijn opgeslagen reserves. 😉

Tijd dus om eens terug wat te gaan bewegen.
Lopen is niks voor mij en al helemaal niet als ’t koud is. Ge krijgt mij met geen stokken op ’t straat voor een loopke.
Dus zou ik de confrontatie maar weer eens moeten aangaan met het water. Eerst iets kopen waarmee ik me toonbaar kan maken in een zwembad. Dan start to swimmen of toch minstens gewoon zwemmen!
Oh, ik ben echt geen goeie zwemmer. Ik kan niet snel zwemmen en dus zal ik me maar al mentaal voorbereiden op al die mensen die me voorbijschieten in dat bad.

Jongens toch, wat is het leven en het vet soms oneerlijk verdeeld!