Ik opende zonet mijn blog nog eens. Een horde nog niet toegelaten reacties stonden te wachten. 42 om precies te zijn. De meerderheid daarvan is een reactie op dit postje. Mensen zijn blijkbaar naarstig op zoek naar een patroon voor een maxi-cosihoes.
Omdat ik niet de tijd heb om iedereen terug te mailen, omdat ik ook niet iedereen wil blijven mailen, gooi ik het patroon gewoon in de lucht.
Vanaf heden vindt Jan en Alleman dat patroon dus gewoon hier. (De link werd bijgewerkt op 27 juni 2014 en werkt normaalgezien weer.)

Ik doe een poging om te rekenen op uw eerlijkheid. Voor persoonlijk gebruik! Het kan niet de bedoeling zijn om hier een handeltje rond op te zetten. En wees aub even vriendelijk en zet in ruil voor het gebruik van dat patroon even een reactie. Dat ik mensen blij maak, dat is goed voor mijn gemoed. 🙂